Verkiezing Politicus van het Jaar | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Rokki fotografie
Politiek

Verkiezing Politicus van het Jaar

  Politiek

Welk raadslid viel in 2018 het meest op en onderscheidde zich het meest? Welk raadslid debatteert het best? Weet zijn of haar standpunt het best voor het voetlicht te brengen? Kortom: wie wordt de Politicus van het Jaar in 2018 in Katwijk.

De Katwijksche Post, De Rijnsburger en allesoverkatwijk.nl organiseren dit jaar voor het eerst de verkiezing van de Politicus van het Jaar. Journalisten en correspondenten van verschillende media (kranten en internet) vormen de jury.

Publieksprijs

Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Alle inwoners van Katwijk kunnen HIER stemmen voor de publieksprijs. De publieksprijs wordt in twee ronden gehouden. In de eerste ronde kan op alle raadsleden en wethouders worden gestemd. Dat kan tot komende zondag 9 december.

De tien hoogst genoteerde politici dringen door tot de tweede stemronde. Die worden volgende week maandag (10 december) via allesoverkatwijk.nl en social media bekend gemaakt, waarna er opnieuw gestemd kan worden.

Nieuwjaarsreceptie

De publieks- en juryprijs worden op maandag 7 januari bekend gemaakt in de live uitzending van RTV Katwijk en Alles over Katwijk tijdens de gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie. 

 
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>