Informatie

Allesoverkatwijk.nl is de web editie van onze abonneekrant De Katwijksche Post en de huis-aan-huisbladen De Katwijk Speciaal en De Rijnsburger. Op deze site staat het laatste nieuws, informatie, een uitgebreide agenda, films of video’s, advertorials en advertenties.

De Katwijksche Post maakt bijna 100 jaar deel uit van de Katwijkse samenleving. De abonneekrant is bij velen geliefd. In deze krant is alle ruimte voor actualiteit en wordt uitgebreid ingegaan op de politiek met veel achtergrondinformatie, sport, cultuur, historie en human interest.

De Rijnsburger is in 1927 opgericht, verschijnt huis-aan-huis en is een vast gegeven binnen de Rijnsburgse en Valkenburgse gemeenschap.

De Katwijk Speciaal verschijnt eveneens huis-aan-huis en wel in Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn.
De kranten hebben een moderne, frisse uitstraling en zijn overzichtelijk vorm gegeven. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het verenigingsleven in de dorpen en de redactie houdt de vinger aan de pols van de plaatselijke politiek en schrijft over wat de Katwijker, Rijnsburger en Valkenburger wil weten.

Focus
Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage tussen de 85-95% gemeten. Iedereen is immers benieuwd naar wat er in het dorp te koop is. Lokaal adverteren doet verkopen, en met onze aantrekkelijke doorplaatstarieven kunt u ook een grotere regio prima bereiken.

Uitgeverij Verhagen werkt met een lay-out gedreven opmaak: dit houdt in dat wij onze kranten volgens een vast stramien opbouwen en vaste advertentieformaten gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Voor informatie en tarieven neem je contact op met onze media adviseurs:

Afbeelding

Carlo van Zelst
T. 06 - 101 566 56

Afbeelding

Desiree Uijldert
T. 071 - 402 29 01

of met de advertentieafdeling:
T. 071 - 409 16 37
advertentie@uitgeverijverhagen.nl