Afbeelding

Rijnsburger doneert paaspresentjes

Algemeen

Bestuurslid Patrick Vermeulen nam dinsdagmorgen 19 maart in Honselersdijk 130 paaspresentjes voor de vrijwilligers van de dierenambulance in ontvangst. Die werden aangeboden door de directeur van het Rijnsburgse bedrijf Van Duyvenvoorde Flowers & Plants.

“We zijn heel blij met deze gift”, liet Patrick weten. “Het geeft aan dat steeds meer ondernemers de zorg voor opvang van ontheemde, of verwonde dieren met ons delen en waarderen dat het werk vrijwel helemaal door vrijwilligers wordt verricht. Wij kunnen de steun van ondernemers goed gebruiken.

Na drie jaar met een financieel verlies, hebben wij helaas ook dit jaar nog geen sluitende begroting. Daarom maken wij plannen om onze kosten te beperken en onze inkomsten te vergroten en om meer ondernemers, die maatschappelijk betrokken zijn, aan ons werk te binden door ‘Vriend’ of ‘Sponsor’ van onze stichting te worden. De aandacht voor dieren en dierenwelzijn zien wij toenemen. Dat merken wij aan het feit dat wij vanaf dit jaar voor het eerst alle 8 regionale gemeenten ons financieel zijn gaan steunen en dat het aantal donateurs weer licht gestegen is, evenals het aantal vrijwilligers. Dat wij dit presentje kunnen aanbieden, geeft ons een heerlijk lentegevoel”.

Uit de krant