Afbeelding
Foto: MW

Verhalen voor 100 jaar Katwijksche Post gezocht

Algemeen

De Katwijksche Post maakt dit jaar maar liefst een eeuw deel uit van onze samenleving. 100 jaar nieuws, actualiteit, gebeurtenissen en evenementen. 100 jaar Katwijks nieuws in de brievenbus en dat allemaal geschreven voor, door en met de Katwijkers. Eind september willen wij onze abonnees en lezers trakteren op een extra De Katwijksche Post vol nieuws uit voorgaande jaren, maar ook interessante items van nu. Wij hebben daar wel uw hulp bij nodig. 

Speelde onze De Katwijksche Post een rol in uw leven? Op welke manier ook? In verband met de wet op de privacy mogen we heel veel zaken niet meer bewaren, maar u weet als lezers vast alles van vroeger. Hoe ging het er 100 jaar geleden aan toe? Dat zijn er niet veel meer die het weten, maar wel 90 jaar geleden. Kunt u ons helpen?  Neem dan alstublieft contact op.

Huwelijk
Wie las vroeger thuis al De Katwijksche Post, wie is nu onze oudste abonnee? Wie weet nog een mooi, leuk of indrukwekkend voorval uit die tijd? Wie heeft elkaar leren kennen door middel van de Katwijksche Post en zijn gehuwd? Of is het anders gegaan?

Wie heeft zijn huwelijk aangekondigd via De Katwijksche Post en wie leest zijn hele leven al deze prachtige krant? We hebben zelfs adverteerders van het eerste uur. Speelde u bij de muziek en maakte u deel uit van het korps of zat u in een koor? Laat ons weten hoe het is en stuur ons uw bijdrage. Kunt u het niet zelf, geef het aan ons door. 

Oudste bezorger
Heeft u vroeger in de krant gestaan en waarmee? Werd u eerste met uw elftal of heeft u iemand gered? Wie heeft vroeger de krant bezorgd en hoe ging dat dan? Werd de krant afgeleverd of werd hij opgehaald en waar werd het geld van het bezorgen aan besteed? Was het nodig inhet huishouden of werd er iets moois van gekocht? Hoe ging het jaren geleden en hoe gaat het nu?

Dus roepen we uw hulp in. Alle reacties zijn welkom. Maar reageer. U heeft nu de kans om in de krant te komen. Foto’s van vroeger, stukjes, reacties, felicitaties, alles is welkom. U kunt uw reactie en foto’s sturen aan: 100jaarDKP@uitgeverijverhagen.nl..

Ook kunt u onze redactie bereiken op 071 4022901 of 06 12746478.

Uit de krant

Uit de krant