Iedere eerste maandag van de maand kunt u zich opgeven voor een heerlijk 3-gangendiner.
Iedere eerste maandag van de maand kunt u zich opgeven voor een heerlijk 3-gangendiner. Foto: pr

Samen aan tafel in de Herberg

Algemeen

Grenzeloos genieten. Vanwege het succes in de afgelopen jaren zullen er ook in 2020 weer maandelijkse buitenlandse diners geserveerd worden in Herberg Welgelegen. Iedere eerste maandag van de maand kunt u zich opgeven voor een heerlijk 3-gangendiner, welke bereid wordt door bewoners van het COA Katwijk, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Vanaf 18:00 uur kunt u aanschuiven in Herberg Welgelegen. De kosten van deze maaltijd bedragen slechts € 7,50 per persoon.

Grenzeloos Genieten is een initiatief van stichting Interkerkelijke Werkgroep Asielzoekerscentrum Katwijk (IWAK) en stichting Herberg Welgelegen te Valkenburg. Met dit initiatief willen zij de gasten van het asielzoekerscentrum een podium geven, waar zij hun talenten kunnen vertonen. Daarnaast moet deze avond bijdragen aan de ontmoeting tussen mensen uit verschillende culturen.

Omdat de organisatie graag wil weten voor hoeveel gasten er gekookt moet worden dient u zich vooraf op te geven. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang. Vol is vol.

Reserveer via 071-8891817 of stuur een mailtje naar: info@herbergwelgelegen.nl

Uit de krant