Ook citymarketeer Annemarie Guijt vertrekt bij Katwijk Marketing | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Annemarie Guijt vindt de campagne 'DIT! is Katwijk' een van de meest geslaagde: 'We bereikten daarmee miljoenen mensen'.
Annemarie Guijt vindt de campagne 'DIT! is Katwijk' een van de meest geslaagde: 'We bereikten daarmee miljoenen mensen'. (Foto: Aad van Duijn)

Ook citymarketeer Annemarie Guijt vertrekt bij Katwijk Marketing

Na het vertrek van directeur-bestuurder Piet de Vries dit voorjaar bij Katwijk Marketing vertrekt nu ook citymarketeer Annemarie Guijt. 'Na zes jaar bij Katwijk Marketing is het tijd voor iets nieuws. Ik ga per september in Amsterdam aan de slag als Communicatie Expert bij ING Bank', vertelt ze in haar laatste werkweek.


Vorige week verstuurde ze haar ontslagbrief en in verband met haar vakantie is ze morgen voor het laatst op kantoor. De Katwijkse kijkt terug op een leuke en inspirerende periode, maar vertrekt ook met gemengde gevoelens.


Vandaag haar verhaal in De Katwijksche Post
 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>