De groeten vanaf de Vierdaagse | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Deze bikkels hebben de Vierdaagse 2019 van Nijmegen gehaald. Proficiat.
Deze bikkels hebben de Vierdaagse 2019 van Nijmegen gehaald. Proficiat. (Foto: pr)

De groeten vanaf de Vierdaagse

Wat een feest op dit moment in Nijmegen.

Op de wedren, het Vierdaagseplein in het centrum van Nijmegen vieren de ruim 41.000 lopers het feit dat ze 'hun' afstand hebben gehaald. Of dit nu 50, 40 of 30 km is geweest. Voor iedereen een prestatie op zich. 

'En het was best weleens afzien hoor', laat Wim Klok jr. weten. Bijzonder is dat iedereen van de familie Klok & Friends vanmiddag over de Via Gladiola de finish van de 103e Vierdaagse is gepasseerd. Trots is iedereen dan ook met het behaalde kruisje. 'Dat is toch het bewijs dat je deze Vierdaagse hebt volbracht', voegt vader Wim Klok sr. er aan toe. 'Het was heel bijzonder om dit zo met een gevarieerde groep te doen. Een herinnering om niet snel te vergeten', aldus moeder Corrie Klok.

Familie Klok & Friends verlaten straks het feestgedruis in Nijmegen om met elkaar dit bijzondere event op de camping af te sluiten.

Nog meer dorpsgenoten

Onder de deelnemers natuurlijk ook andere Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers. De redactie van o.a. De Katwijksche Post is ook benieuwd naar hun ervaringen.
Wilt u dit delen? Stuur dan een foto (digitaal, minimaal 3 Mb) met uw naam, leeftijd, gelopen afstand en het aantal keer dat u heeft meegedaan naar: redactie@katwijkschepost.nl, uiterlijk maandag 22 juli 08.00 uur.


 

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>