De groeten vanaf de Vierdaagse | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Even scannen en lopen maar. Vandaag roze woensdag, de dag van Wychen.
Even scannen en lopen maar. Vandaag roze woensdag, de dag van Wychen. (Foto: pr)

De groeten vanaf de Vierdaagse

De eerste dag zit erop. En dat was voor de meeste Klokken & Friends best wel even wennen.

'Je kijkt er zo lang naar uit en dat gaat het van start en loop je 50 km. Natuurlijk was het af en toe pittig en kom je de man met de hamer tegen, laat Wim Klok jr. weten.

Vlak voor de finish moest Arie Kraaijenoord even langs de EHBO omdat hij zich niet zo lekker voelde. Waarschijnlijk toch te weinig rust genomen en meer moeten eten.

Met deze les is iedereen vanmorgen, zij het iets minder fris en fruitig dan gisteren, van start gegaan. De tweede dag van de Vierdaagse is het roze woensdag. Ook wel de dag van Wijchen genoemd. 'Het is genieten als je de zon op ziet komen en het is weer prima wandelweer', laat Mariska weten.

En als je al vroeg wordt toegezongen door studenten langs de kant van de weg.... dan kan deze dag niet meer stuk.

Ondertussen is het voor de kookploeg ook best aanpoten. Er moeten boodschappen gedaan worden en de voorbereidingen voor een stevige maaltijd, vol met koolhydraten. Want dat kan iedereen vanavond wel gebruiken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>