Katwijks muziekduo AJ Plug getroffen door ernstige ziekte | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Sandra Plug. | Foto: Paul Scholman
Sandra Plug. | Foto: Paul Scholman (Foto: Paul Scholman)

Katwijks muziekduo AJ Plug getroffen door ernstige ziekte

Het gaat niet goed met het Katwijkse duo Sandra Plug en Klaas Kuijt van de bluesband AJ Plug. Juist op het moment dat hun muzikale carrière flink in de lift zit, mede dankzij voetbalanalist en blues-promotor Johan Derksen, zijn beiden getroffen door een ernstige ziekte.

De Katwijkse zangeres kreeg te horen dat ze slokdarmkanker heeft; haar vriend en gitarist heeft suikerziekte en moet binnenkort geopereerd worden. 'Hoe te behandelen hangt nog even af van een aantal onderzoeken. Ik zal dus voor langere tijd niet kunnen optreden helaas. Jullie zullen ook begrijpen dat ik niet al te vaak op FB te vinden ben, het leven is momenteel een rollercoaster, en gezondheid gaat nu voor alles. Until better days', reageert Sandra Plug via haar FB-account, waar ze honderden steunbetuigingen kreeg na het bekend worden van dit schokkende nieuws.

Plug en Kuijt verhuisden vorig jaar vanuit Katwijk naar Grolloo, ook de woonplaats van Derksen, om zich nog meer te richten op hun muzikale carrière. Derksen trekt zich het lot aan van het Katwijkse duo en organiseert op zaterdag 10 augustus een benefietconcert.

Plug en Kuijt kunnen niet optreden en moeten het daarom zonder inkomsten doen. De Katwijkse was ook chauffeur voor de voetanalist.

De Katwijkse is ontroerd door de vele reacties en het initiatief van Derksen. 'Lieve lieve vrienden super bedankt voor jullie medeleven en lieve berichtjes. Het is overweldigend en doet ons goed. Dan ook nog de benefietconcerten die Johan Derksen organiseert met Dany Vera, Erwin Java en The Clarks... we zijn er stil van. Thank you thank you', laat ze weten op haar FB-pagina.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>