Crossen over strand: 4x4 Beach | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Crossen over strand: 4x4 Beach

Met het crossen over strand bij het evenement 4x4 beach afgelopen zaterdag, gingen de festiviteiten van Oranjevereniging Katwijk aan Zee rond Koningsdag van start. Eerder dan gewoonlijk, vanwege het paasweekend.


Het evenement werd zaterdag door de Oranjevereniging voor de achtste keer georganiseerd.

De belangstelling blijkt wel uit het feit, dat de 350 beschikbare kaarten voor deelnemers binnen mum van tijd was uitverkocht.

Voor die 350 auto's waren twee parcoursen gemaakt. De ene met uitdagingen voor de off-road liefhebbers, de andere voor de Dakar-rijders. Uitdagingen waren er genoeg, net als vast komen zitten in het mulle zand. Gelukkig was er genoeg 'paardenkracht' aanwezig om de vastzitters met een hoop motorengebrul weer rijdend te krijgen.

De toeschouwers vonden het prachtig en konden zelf ook een ritje over het parcours maken: gratis met een off-road truck. Daar werd grif gebruik van gemaakt.

 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>