D66 verkiezingsavond: Is Katwijk klaar voor Brexit, duurzaamheidsakkoord en innovatie | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

D66 verkiezingsavond: Is Katwijk klaar voor Brexit, duurzaamheidsakkoord en innovatie

D66 Katwijk gaat ter voorbereiding op de provinciale en Europese verkiezingen op zoek naar de kracht van verbinding. We voelen het misschien niet altijd zo, maar de ondernemende regio waarin we wonen is op allerlei manieren verbonden met omliggende gemeenten, de provincie en Europa. Samen met kandidaten voor de provinciale verkiezingen en lokale ondernemers praat D66 Katwijk over deze banden en over drie actuele thema's. Zijn we als gemeente en regio klaar voor Brexit, voor het klimaatakkoord en is de weg vrij voor innovatie?


Fractievoorzitter van D66 Katwijk Ralf Boland wordt deze avond bijgestaan door een tweetal vaste tafelgasten. Kirsten Wilkeshuis is kandidaat Provinciale Staten D66 Zuid-Holland en daarnaast plaatsvervangend directeur netbeheer NL. Op dit moment is het klimaatakkoord daar haar belangrijkste klus. De tweede vaste gast is Felix Klos, eerder te zien geweest bij Jinek en DWDD. Felix is kandidaat voor het Europees Parlement en schrijver van het boek 'Winston Churchill, vader van Europa'.

Samen met zijn tafelgasten gaat Ralf Boland in gesprek met voor Katwijk bepalende organisaties over thema's die momenteel de agenda van veel ondernemingen bepalen: innovatie, Brexit en duurzaamheid.

Voor het thema innovatie schuiven Stefan Ellenbroek (Innovation Quarter), Werner Haan (Unmanned Valley) en Waldo von Faber (lijsttrekker Water Natuurlijk/ bestuurslid HH Rijnland) aan.

Voor het thema Brexit worden Nicoline Schuitemaker (Schuitemaker Vis), Henk van Ginkel (Royal Flora Holland) en Stefan Ellenbroek aan tafel uitgenodigd.

Voor het thema duurzaamheid wordt gesproken met Georgette Leltz (programmadirecteur Nationaal Park Hollandse Duinen bij Dunea), Nicoline Schuitemaker en Waldo von Faber.
 

De bijeenkomst is vanavond (6 maart) in het Dorpshuis te Valkenburg en is voor alle geïnteresseerden toegankelijk.

Ontvangst vanaf 19.15 uur. Rond 21.30 wordt de avond afgesloten met gelegenheid tot napraten tijdens een borrel.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>