Rondje cultuur met Warm Winter Fest [Foto's] | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto's

Rondje cultuur met Warm Winter Fest

De tweede editie van Warm Winter Fest bracht weer honderden Katwijkers op de been. Tijdens de zomer is er voldoende entertainment maar in de winter is deze happening een welkome opvulling in een stille periode. Bezoekers begaven zich kris kras van kerk naar kroeg of andere locatie. Zang, cultuur, toneel, een bonte mix stond er op het wintermenu. 
Velen kwamen elkaar her en der tegen''Maid, ben jaij dáár al héén ehweest? Mot je doen'. Even op het slimme schema kijken. 'O, dat begint zo. Gauw héén'. En zo werd het voor velen een avondvullend programma. 

Piet van Kampen legde een en ander fotografisch vast. Dinsdag meer over het Warm Winter Fest 2019 in de Katwijk Speciaal.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>