Hondenbezitters extra waakzaam tijdens 'donkere dagen' | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Hondenbezitters extra waakzaam tijdens 'donkere dagen'

De politie in Katwijk heeft er sinds donderdag 11 'diensthonden' bij. De honden kregen een halsband en de opdracht extra waakzaam te zijn tijdens de wandelingen met de baas.

De politie houdt op dit moment de 'donkere dagen campagne'. In die campagne wordt onder andere gewaarschuwd voor inbrekers. Omdat de politie niet alles kan zien en horen, zijn agenten altijd erg blij met hondenbezitters. 'Die zien iets sneller, omdat ze vaak hetzelfde rondje lopen', vertelt wijkagent Tanja Wassenaar.

Om de honden en hun baasjes weer op scherp te zetten en te bedanken voor hun extra waakzaamheid, werden er 11 halsbanden verloot op Facebook. De winnaars werden donderdag door de agenten beloond met de nieuwe halsband en een hondenkoekje.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>