Motie om Noordzeepassage als locatie voor bieb in te trekken | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: EvdV

Motie om Noordzeepassage als locatie voor bieb in te trekken

KiesKatwijk wil de stekker trekken uit het plan voor een bibliotheek met muziekschool in de Noordzeepassage. De partij dient donderdagavond tijdens de raadsvergadering een motie in. 

Volgens fractievoorzitter Jaap Haasnoot is er geen draagvlak voor de aangewezen locatie. Het project heeft volgens zijn partij 'geen slaagkans'.

Haasnoot dient zijn motie in naar aanleiding van een stelling in De Katwijksche Post. Partijen moesten antwoord geven op de stelling: 'Noordzeepassage is beste plek voor nieuwe bibliotheek'. Uit de antwoorden bleek dat alleen coalitiepartijen CDA en SGP het eens zijn met die stelling. De oppositiepartijen zijn het oneens en ook coalitiepartij ChristenUnie is het niet eens. 

De motie wordt donderdagavond tijdens de raadsvergadering besproken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>