Afbeelding
Foto: pr

Benefietavond Castellumpop bijna uitverkocht

Algemeen

De Valkenburgse stichting Castellumpop verkeert in financieel zwaar weer. Door het extreem slechte weer tijdens het  paardenmarktfeest in september is het Castellumpop bij lange na niet gelukt om de kosten te dekken. Om ervoor te zorgen dat Castellumpop kan voortbestaan, is er op zaterdag 3 februari vanaf 20.30 uur een benefietavond in De Peuk, Rekreatiepad 3 in Valkenburg. Inmiddels is meer dan 80 procent van de kaarten verkocht.

De benefietavond wordt bijna vanzelfsprekend geopend door het Valkenburgse duo Jan van der Nagel en Brian Oudshoorn, die sinds de oprichting van Castellumpop in 2001 met enige regelmaat op het Castellumpop-podium te vinden zijn. Daarna is het podium geheel voor Support Act uit Katwijk. Support Act, een van de beste coverbands uit Katwijk en omgeving, heeft al vaker gezorgd voor een prima Castellumpop-feestje. Support Act brengt covers van de meest uiteenlopende muziekstijlen, van Nederlandstalige muziek tot vette rock en opzwepende pop.

De avond wordt afgesloten door Esmeralda de Jong, die als DJ_no.ise  optreedt. Zij mixt voor jong en oud de lekkerste hits aan elkaar tot één dampend feest.

Spellen

Als extraatje is er een Oud-Hollandsche spelenhoek ingericht, waar bezoekers voor 1 euro per poging mee kunnen doen aan drie verschillende spellen: Gooi de hoogste score met 3 darts, raad het gewicht van de boomstronk en raad het aantal bonen in de pot. Met de spellen zijn leuke prijzen te winnen, die ook allemaal gesponsord zijn.

Scoor snel een kaart

Voor wie nog geen toegangskaart heeft, maar wel graag naar de benefietavond wil, is het nu zaak om nog snel een kaart te bemachtigen. Voor deze ene keer stapt Castellumpop van haar principe af om alle evenementen gratis toegankelijk te laten zijn. Het gaat immers om een benefietavond. Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro per stuk, maar daar krijg je dan wel vier consumptiemunten bij. Kaarten zijn te koop bij Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14, Valkenburg) en bij Keurslager Timmers (Broekweg 2, Valkenburg). Er zijn nog maar enkele tientallen kaarten beschikbaar.Mochten er uiteindelijke toch nog aan de zaal nog kaarten te koop zijn, dan betaal je 17,50 euro per stuk. Toegang vanaf 18 jaar.

Ben je niet in de gelegenheid naar de benefietavond te gaan, maar wil je wel iets voor Castellumpop doen? Het is mogelijk om een donatie te doen via www.doneeractie.nl (zoeken op Red de Mart Castellumpop). Op de website en op de Facebook-pagina van Castellumpop staat eveneens een link naar de doneersite.

Uit de krant