Wonen in Calla, een interessante investering | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR.
Zakelijk gezien

Wonen in Calla, een interessante investering

Wonen in een luxe serviceappartement van Calla. Dat zal wel te duur voor mij zijn, horen wij u haast denken. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn, dankzij de financiële mogelijkheden die er zijn.

Paul en Yvonne Dielissen, bijvoorbeeld, genieten van een welverdiend pensioen. Omdat hun eengezinswoning te groot voor ze werd, wilden ze nog eenmaal verhuizen. Daarom gingen ze op zoek naar een appartement met voldoende ruimte, luxe en comfort. Net zoals ze gewend waren. Maar ze willen er ook kunnen blijven wonen als hulp of zorg in de toekomst nodig blijkt.

Calla beleven

Om een goed beeld te krijgen van het complex, bracht het echtpaar een bezoek aan het verkoopcentrum van nieuwbouwproject De Bloem aan het Remiseplein in Rijnsburg waarnaast het belevingscentrum zich bevindt. Ook is er een modelwoning in het complex zelf. Hier kunt u de sfeer ervaren van de appartementen zoals deze in Calla worden gerealiseerd. Zo werden ze al snel enthousiast over de luxe serviceappartementen van plandeel Calla.

Via overwaarde huur verlagen

Net als bij koopwoningen, is het bij de luxe serviceappartementen van Calla ook mogelijk om eigen geld te investeren in de woning. Hiermee kan de maandelijkse huur aanzienlijk worden verlaagd. Zo kan bijvoorbeeld de overwaarde van de huidige woning belegd worden tegen een gegarandeerd rendement van 5%. De opbrengst uit die investering wordt gebruikt om de maandelijkse huur te verlagen. Daarmee kwam de wens om in Calla te wonen voor Paul en Yvonne binnen handbereik.

Wilt u ook weten wat u financiële mogelijkheden zijn? Kijk op de website www.wonenincalla.nl voor meer informatie, bezoek ons verkoopcentrum op woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur of zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur of maak een afspraak via De Raad Makelaars: welkom@deraadmakelaars.nl of 071 – 4051500.


Plandeel Calla bestaat uit 98 luxe serviceappartementen voor levensloopbestendig wonen in een prachtige omgeving. De appartementen zijn te huur en verdeeld over zes verdiepingen met bovenin 5 penthouses. Het idee achter Calla is uniek: een combinatie van luxe, comfort en zorgeloos huren. Speciaal ontworpen voor vitale senioren die rekening houden met de toekomst. Gebruik van de openbare ruimten is inbegrepen in de huurprijs. Tevens is gebruik van à-la-carte-servicediensten mogelijk. Plandeel Calla is onderdeel van nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>