Afbeelding

REVUE! bij Mimiek's Theater

Activiteiten

Een avondje revue, daarmee opent toneelvereniging Mimiek's Theater haar theaterseizoen. Een ouderwetse avond met sketches en liedjes. Al drie keer eerder werd er - toen nog op de oude locatie - succesvol een revue gebracht. Alle voorstellingen waren snel uitverkocht. Deze keer voor het eerst in de theaterzaal van het Dorpshuis in Valkenburg. Het grootste voordeel; er kunnen nu meer mensen in de zaal.

Bianca Bey, Leon Krijgsman, Sandra Roeters, Marian Sip en Esther Wempe nemen u een avondje mee door hilarische, vertederende, vervreemde en bijzondere sketches. Lachen van het huilen en huilen van het lachen. 

De kaartjes voor de REVUE! zijn in de voorverkoop 10,00 euro, te koop bij het Dorpshuis Valkenburg en bij Pandora Feest&Funshop aan het Bosplein in Katwijk. Ook kunnen de kaarten online besteld worden. Betaling geschiedt dan via IDeal en de kaarten worden via email toegezonden.

REVUE! is te zien op vrijdag 11 en 18 november en op zaterdag 12 en 19 november in het Dorpshuis Valkenburg, Kerkweg 3. Meer informatie over de voorstelling is te vinden op mimiekstheater.nl. Hier kunnen ook de online kaarten worden besteld.

Uit de krant