Gespecialiseerd bedrijf Webdesign Katwijk opent haar deuren in Katwijk

Algemeen
Webdesign Katwijk is een onderneming uit Katwijk die professionele websites bouwt tegen een betaalbare prijs. Zij werken voor internationale bedrijven, maar ook voor de bakker op de hoek. Daarnaast doen steeds meer reclamebureaus die zelf niet zo goedkoop kunnen werken of de kennis niet in huis hebben, beroep op de onderneming. Webdesign Katwijk ontwikkelt alle soorten websites; van eenvoudig tot veelomvattend, voor nationale en internationale doeleinden.

Klanten kiezen voor het bedrijf om de kwaliteit en betaalbaarheid. Webdesign Katwijk houdt de kosten van ondernemen erg laag en daarom kunnen zij voor een scherp uurtarief het nodige werk doen. Daarnaast werken ze snel en kunnen ze putten uit meer dan 15 jaar media-ervaring. Bij elke opdracht staat de meerwaarde voor de onderneming die de website laat ontwikkelen centraal. Webdesign Katwijk bouwt naar wens websites die gemakkelijk zelf te beheren zijn, zonder dat degene die iets op de site wil veranderen verstand van computers moet hebben.

De doelstelling van Webdesign Katwijk is blijvende specialisatie in de bouw van betaalbare websites. De online mogelijkheden nemen toe, internet wordt als interactief medium steeds belangrijker. Webdesign Katwijk wil steeds de nieuwste technieken beheren en kansen implementeren in online bedrijfspresentaties. De nieuwe generatie groeit op met internet en bij de ondernemers van morgen zal altijd vraag blijven naar een professionele en betaalbare website, zo is hun mening. Die markt willen wij optimaal bedienen.

Webdesign Katwijk heeft een speciale aanbieding. Bestaande websites restylen of nieuwbouw van een site is nu extra aantrekkelijk. Een CMS (Content Management Systeem) om bepaalde items zelf te beheren, doet Webdesign Katwijk er namelijk tijdelijk gratis bij.

Meer informatie:
Internet: www.webdesignkatwijk.nl
Telefoon: 071 40 166 91
Mobiel: 06 145 150 04

Uit de krant