Koken voor mannen in Huis van de Buurt Zwanenburg | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Koken voor mannen in Huis van de Buurt Zwanenburg

  Zorg & Welzijn
Foto: Willemien Timmers

Na een proefperiode in het Huis van de Buurt Zwanenburg breidt het Welzijnskwartier haar sociale dagbesteding activiteiten uit met een kookclub voor senioren mannen die voor hun partner en/of zichzelf, voor een warme maaltijd moeten of willen zorgen.

Onder leiding van een kok wordt er in vier groepjes van twee mannen een eenvoudige, smakelijke en gezonde maaltijd gekookt. Op een eenvoudige manier leren de deelnemers elke week een nieuw gerecht te bereiden. Het is een mooie gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met het koken voor één of meerdere personen en gezamenlijk de maaltijd en het dessert op te eten. Ook als iemand al een beetje kan koken, is het erg leuk om mee te doen.

Iedere week krijgt wordt het recept meegegeven, zodat ook thuis de gerechten gekookt kunnen worden. De kookclub is iedere woensdagochtend in het Huis van de Buurt Zwanenburg van 10.30 uur tot 13.30 uur en begint woensdag 11 September aanstaande.

Het aantal deelnemers is beperkt tot acht mannen. Dit in verband met het lerende karakter van het koken. Deelnamekosten zijn 5 euro per keer voor de maaltijd. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. De lessen worden gegeven in Huis van de Buurt Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 Katwijk aan Zee. Voor vragen en inschrijven is het mogelijk om direct contact op te nemen met:

Huis van de Buurt Zwanenburg, 071 – 4071690. Mailen mag natuurlijk ook.

Dat kan naar: mariavanderplas@welzijnskwartier.nl

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>