Vitaal Fysiotherapie en Fysiotherapie Cleijn Duin gaan samen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Zakelijk gezien

Vitaal Fysiotherapie en Fysiotherapie Cleijn Duin gaan samen

  Zakelijk

Vitaal en Cleijn Duin gaan per 1 november samen verder als één praktijk voor Fysiotherapie en Fysio- sport onder de naam 'Vitaal Fysiotherapie' met nu 4 locaties:

1.    Locatie GvP, Groen van Prinstererweg 61, Katwijk
2.    Locatie Cleijn Duin, Cleijn Duinplein 16, Katwijk
3.    Locatie De Krom, De krom 57C, Katwijk
4.    Locatie Noordwijk, Raadhuisstraat 8, Noordwijk

De twee praktijken hebben beide een goede naam op- gebouwd in Katwijk en omgeving en meer dan 40 jaar ervaring binnen de fysiotherapie.
Vitaal en Cleijn Duin zijn samen een toonaangevende praktijk in de regio voor sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, handtherapie, revalidatie ouderen, hart- en longfysiothe- rapie, oncologie, dry needling, echografie, fascia therapie en fysiosport.

Verandert er iets voor u?
De naam van de praktijk wordt 'Vitaal Fysiotherapie' en het centrale telefoonnummer wordt 071 402 20 73. Verder zal voor u alles hetzelfde blijven. De voor u bekende fysiotherapeuten blijven op hun vertrouwde plek.
Door het samengaan van de praktijken beschikken we over een breed scala aan specialisaties binnen de fysiotherapie en zullen we u nog beter van dienst kunnen zijn. Het doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega zal bijvoorbeeld nog gemakkelijker gaan en collega's met dezelfde specialisaties kunnen samen overleggen om tot de beste behandeling te komen.

De collega's van Vitaal en Cleijn Duin zien samen een mooie toekomst tegemoet als fysiotherapiepraktijk voor Katwijk, Noordwijk en omgeving.

Wij verwelkomen u graag op één van onze locaties! Met vriendelijke groet,
Team Vitaal
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>