Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR
Zakelijk gezien

Durieux Schilder 80 jaar jong

  Zakelijk

Al vanaf 1936 richt Durieux Schilders zich op schilder- en behangwerk voor particulieren.

Vanuit de nieuwe locatie aan de  Scheepmakerstraat 3r en 3s in 't Heen werken de schilders van Durieux niet meer alleen aan particuliere opdrachten, maar ook aan verenigingen van eigenaren, aannemers van bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten, scholen, monumenten en verzorgingstehuizen, waar zowel schilder- glas en wandafwerking wordt verzorgd.

"We proberen onze klanten totale ontzorging te bieden met bijvoorbeeld een onderhoudscontract. Zo weten ze de komende tien jaar precies waar ze aan toe zijn. Periodiek komen we even kijken hoe het werk er bij staat en om passend te adviseren. Zo kunnen we door slim onderhoud te plegen een grote beurt soms uitstellen en concreet geld verdienen voor de klant. Wij kunnen hen de zekerheid geven dat alle werkzaamheden door onze vakbekwame medewerkers met de meeste zorg zullen worden uitgevoerd".

Sinds dit jaar is de winkel aan de Vinkeweg 4 ook verplaatst naar de Scheepmakerstraat 3r  te Katwijk ZH. De klanten kunnen hier alle materialen bekijken, maar ook materialen aanschaffen om zelf te verwerken. De winkel is geopend op afspraak, tel: 071-4029628 of 06-14 6789 34. Of per mail bereikbaar, info@durieuxschilders.nl.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat!

Durieux Schilders

Scheepmakerstraat 3R-3S
2220 AB  Katwijk (ind. Terrein 't Heen)
Tel. 071-4029628

info@durieuxschilders.nl
www.durieuxschilders.nl

Reageer als eerste

Wat vindt u?

In nieuw college moet een niet-christelijke partijReageren!