Afbeelding
Foto: Pr

OV Motortourtocht

Verenigingen

Na een pauze van twee jaar organiseert de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn traditie getrouw voor de motorliefhebbers de beste start van de feestweek middels de OV Motortourtocht. De startlocatie van de tocht zal zijn bij de Roskam op de Turfmarkt in Katwijk a/d Rijn. Er is zowel de mogelijkheid om in een groep met voorrijder van de organisatie te rijden dan wel op eigen gelegenheid. 

De tocht gaat dit jaar richting het oosten. Via Hoogmade richting Uithoorn langs de Kromme Mijdrecht. Dan via binnenwegen richting Vinkeveen, waar men van koffie of thee met gebak kan genieten. Daarna richting Weesp, Vreeland langs de Vinkeveense Plassen waarna we bij de lunch kunnen gebruiken bij Den Hoef. Na de lunch gaat de stoet richting Katwijk via Alphen a/d Rijn.

Een route van ca. 160 km met veel typisch Hollandse vergezichten. Vanwege de organisatie ziet de OV het liefst een inschrijving via de website www.oranjeverenigingkatwijk.nl bij tickets, te vinden onder de menubalk. Dit kan tot en met dinsdag 16 augustus. Bij inschrijving via de website bedragen de kosten voor deelname aan deze motortourtocht € 25,00 per deelnemende motorrijder en/of duopassagier, de prijs incl. ticketkosten, koffie, lunch en een drankje bij terugkomst bij de Roskam.

Na de inschrijving ontvangt men uiterlijk op 19 augustus de GPS route en overige instructies. Het is ook mogelijk om aan te melden op de motordag zelf in de Roskam, inschrijving is dan mogelijk vanaf 07.30 uur tot uiterlijk 08.15 uur. ‘Je hebt dan geen GPS route maar kun je aansluiten bij een voorrijder van de organisatie.’

Uit de krant

Uit de krant