Afbeelding

Hardlopers aan de slag met voornemens

Sport in Katwijk

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat het tijd is om aan de slag te gaan met nieuwe voornemens. Wil je dit jaar beginnen met meer sporten en bewegen? Atletiekvereniging Rijnsoever brengt je graag in beweging en start daarom zaterdag 14 januari weer met de cursus Hardlopen voor beginners. In een leuke en gezellige sfeer leer je in clubverband op een verantwoorde manier hardlopen.

Als beginnende hardloper leer je in bijna vier maanden om een rustige duurloop van ongeveer zes kilometer te lopen. Tevens leer je op ontspannen wijze te lopen en bewegen in een groep van maximaal 25 personen. Daarnaast is er voldoende aandacht voor looptechniek en krijg je informatie over schoenen, kleding en blessures. De trainingen worden gegeven door deskundige trainers.

Gemotiveerd om te beginnen? Tot en met volgende week woensdag 11 januari kan online via www.avrijnsoever.nl worden ingeschreven voor de cursus ‘Hardlopen voor beginners’. Tevens kan worden ingeschreven bij Running Center Katwijk, Princedwarsstraat 2a.

Inschrijfavond

Daarnaast wordt er woensdag 11 januari, tussen 19.00 en 20.00u, een inschrijfavond georganiseerd. Er is dan gelegenheid om in te schrijven in het clubhuis van AV Rijnsoever, Olympiaweg 2. De trainingsdagen zijn woensdagavond 19.15 uur en zaterdagochtend 09.15 uur. De cursuskosten bedragen 75 euro. Dit is inclusief inschrijving voor de Ronde van Katwijk en een functioneel loopshirt. Meer informatie is te vinden op www.avrijnsoever.nl en via Twitter (AVRijnsoever), Facebook en Instagram (HalvevanKatwijk). 

Uit de krant

Uit de krant