Afbeelding

Haringparty levert 45.000 euro op voor voetbalclubs

Sport in Katwijk

Het was afgelopen vrijdag een primeur op De Kooltuin. De businessclubs van de FC Rijnvogels en V.V. Katwijk hadden de handen ineen geslagen en in eendrachtige samenwerking de gezamenlijke haringparty voor sponsoren georganiseerd. Met dank aan Ouwehand Visverwerking en Parlevliet & van der Plas.

De stemming zat er al snel en goed in, net zo goed als die nieuwe malse vissem er vlot ingingen. De liefhebbers lieten de haring zich meerdere malen goed smaken. Het hoogtepunt van de gezellige meeting was echter het veilen van een vaatje haring.

Elke aanwezige gast kon een bedrag bieden en dat resulteerde uiteindelijk in een fantastisch bedrag van 45.000 euro. Het geld werd bijeen gebracht door de enthousiaste aanwezigen. Sponsoren uit het bedrijfsleven hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld waarop kon worden geboden en dat deed de teller ook flink oplopen. De vis werd dus duur betaald.

Het vaatje nieuwe haring werd geschonken aan de bewoners van Huize Salem. De opbrengst van de geslaagde avond gaat naar beide organiserende verenigingen waar de penningmeesters met een glimlach huiswaarts keerden.

Uit de krant

Uit de krant