Groene-Woningen wil zoveel mogelijk duidelijkheid scheppen over alle vragen over duurzaamheid. | Foto: PR
Groene-Woningen wil zoveel mogelijk duidelijkheid scheppen over alle vragen over duurzaamheid. | Foto: PR
partnercontent

Groene Woningen organiseert avond over duurzaamheid

Algemeen

Wie zijn huis wil verduurzamen kan nog wel eens verdwalen in alle regelgeving, verschillende prijzen en alle mogelijkheden. Om de Katwijkers een handje te helpen, organiseert Groene-Woningen uit Katwijk een informatieavond in Tripodia. Een avond waarin alle vragen beantwoord worden, maar waarin alles ook met een vleugje humor wordt besproken.

Groene-Woningen heeft al een aantal succesvolle informatieavonden en Webinars georganiseerd. De avonden werden drukbezocht door zo’n 60 à 80 mensen. ‘We zien dat mensen graag willen verduurzamen, maar dat het voor heel veel mensen ook nog allemaal erg complex is’, vertelt Leroy Smit van Groene-Woningen. Tijdens de informatieavonden probeert het bedrijf geïnteresseerden op een leuke, laagdrempelige manier te helpen. Om het voor de Katwijkers nog makkelijker, informatiever én leuker te maken heeft Smit nu iets nieuws bedacht: ‘Slim met Energie Live in Tripodia Katwijk’.

Tijdens deze avond op woensdag 15 mei krijgen de bezoekers een onafhankelijk verhaal te horen van twee duurzame vakspecialisten die verstand van zaken hebben. En een leuke bijkomstigheid: de mannen Dennis van der Meij en Henry Lootens hebben ook nog humor. Het tweetal reist het hele land door met een informatieve theatervoorstelling waarin duurzaamheid centraal staat. Het duo is aan geen enkele fabrikant of leverancier verbonden, hebben geen baat bij verkoop van producten maar delen op ongenuanceerde manier hun kennis en visie op de zaken die voor de bezoekers van belang zijn. Dit doen ze met een leuke dosis humor waardoor je de avond met een glimlach afsluit. Smit vindt het belangrijk dat het verhaal onafhankelijk verteld wordt. ‘Het moet geen wij van wc-eend verhaal worden. Als bezoekers na deze avond naar een ander bedrijf stappen, is dat ook goed. Maar ze zijn dan in ieder geval goed geïnformeerd. Dat vinden wij het belangrijkst.’ 

Ben je op zoek naar meer informatie over zonnepanelen, omvormers en meterkasten, de energietransitie, dynamische energieprijzen, elektrische auto’s, thuisbatterijen en netcongestie? Meld je dan via tripodia.nl/event/slim-met-energie/ aan voor de informatieavond of kijk voor meer informatie op www.groene-woningen.nl.

Uit de krant