De Joiny is een nieuw mobiliteitsproduct. | Foto: 2Wheels
De Joiny is een nieuw mobiliteitsproduct. | Foto: 2Wheels Foto: 2Wheels

Nieuwe mobiliteitsoplossing voor mindervaliden

Algemeen

Een innovatief voertuig dat het midden houdt tussen een e-bike, scooter en scootmobiel, zal binnenkort beschikbaar zijn voor mindervaliden die de overstap naar een traditionele scootmobiel te groot vinden. Dit nieuwe product, verkrijgbaar bij de lokale onderneming 2wheels in Rijnsburg, biedt een alternatieve oplossing voor personen die behoefte hebben aan mobiliteitshulp, maar nog niet klaar zijn voor een standaard scootmobiel.

Op zaterdag 4 mei organiseert 2wheels van 11.00 tot 16.00 uur een opstapdag in samenwerking met de fabrikant om belangstellenden kennis te laten maken met dit unieke voertuig. De dag vindt plaats bij 2wheels aan de Rijnsburgerweg 120 en biedt geïnteresseerden de kans om het voertuig zelf te ervaren.

Deze nieuwe oplossing, geïnspireerd door het persoonlijke verhaal van Martin Vossebeld, een industrieel ontwerper met multiple sclerose, combineert de functies van diverse mobiliteitsoplossingen in één. Vossebeld, die zelf niet tevreden was met de bestaande opties, ontwikkelde het voertuig, genaamd Joiny, als een praktisch en stijlvol alternatief dat de onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid van gebruikers bevordert.

Voor meer informatie over het voertuig of de opstapdag, kunt u contact opnemen met 2wheels via de website www.2wheels.nl.

Uit de krant