Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR
Politiek

CDA Katwijk bezig met verkiezingsprogramma

  Politiek

Ingezonden CDA - In maart 2018 zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad van Katwijk. Het CDA is gestart met de voorbereidingen hiervoor. Een flinke groep partijleden is aan de slag gegaan met het schrijven van het verkiezingsprogramma.

Zo'n verkiezingsprogramma schrijf je niet van achter je bureau. Het CDA Katwijk heeft een rijke traditie om bij inwoners, verenigingen en organisaties het oor te luisteren te leggen om ideeën op te halen die een plek kunnen krijgen in het program.

Binnenkort ontvangen alle verenigingen en organisatie een uitnodiging om hun verhaal te doen. Maar ook u als inwoner van Rijnsburg, Valkenburg of Katwijk kunt uw geluid laten horen. Wat zijn wat u betreft de thema's waar het de komende jaren over moet gaan? Hoe denkt u over het onderwijsaanbod in Katwijk? Hoe is het wat u betreft gesteld met de kwaliteit van de ouderenzorg? Hoe scoort de veiligheid in uw buurt?

Enquête

We horen graag hoe u over deze vragen denkt. U kunt uw geluid laten horen via een online enquête, die u vindt op www.katwijk2018.nl.

Het CDA is de partij van de samenleving en van de participatie. We geloven in de krachten die in de samenleving aanwezig zijn, en staan er voor om die krachten alle ruimte en vertrouwen te bieden. Voor het CDA zijn uw mening en inbreng daarom van groot belang.

Laat u uw mening horen? Graag, want uw mening telt.

Reageer als eerste

Wat vindt u?

Hoe vaak wilt u dat de winkels op zondag open gaan?Reageren!