Katwijksche PostCast aflevering 11: Natasja zorgt voor wetswijziging | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: KP
Podcast

Katwijksche PostCast aflevering 11: Natasja zorgt voor wetswijziging

  Human Interest

In deze elfde aflevering van de Katwijksche PostCast staat het verhaal van de Katwijkse Natasja Geyteman-Bos centraal. Het is een verhaal over een jarenlange missie om doodgeboren kinderen opgenomen te krijgen in de Basis Registratie Personen, de BRP.

Het was voor Natasja onverteerbaar dat hun oudste dochter Jolie nergens in de systemen was terug te vinden, omdat zij levenloos ter wereld kwam. Dankzij de strijd van Natasja, en met hulp van anderen, komt daar nu verandering in. Twaalf jaar na de geboorte van Jolie kan Natasja haar eindelijk op laten nemen in de BRP.

In de PostCast vertelt Natasja over haar missie, de petitie om een wetswijziging door de Tweede en Eerste Kamer te krijgen en het gevoel dat Jolie's dood niet voor niets is geweest.

  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>