Afbeelding
Foto: pr

Burgerschouw: beoordeel uw leefomgeving

Algemeen

De gemeente Katwijk organiseert ieder jaar een burgerschouw. Inwoners bezoeken tijdens een burgerschouw, samen met een medewerker van de gemeente, een aantal locaties. Dit doen zij om de openbare ruimte te beoordelen op verschillende onderwerpen, zoals het groen, de netheid, de bestrating en het straatmeubilair.

Dit jaar vindt de burgerschouw plaats van 6 tot en met 31 mei. De gemeente Katwijk zoekt nog deelnemers. Doet u mee?

Wethouder Jacco Knape hoopt weer op veel enthousiaste deelnemers: ‘We willen allemaal een prettige, fijne leefomgeving. Als gemeente doen we daarom ons best om de openbare ruimte zo goed mogelijk te beheren en te onderhouden. Toch is een jaarlijkse burgerschouw heel belangrijk. Zo horen we wat onze inwoners echt van hun leefomgeving vinden. En hoe het beheer en onderhoud zich ontwikkelen. Uw mening is dus heel waardevol!’

Tijdens een burgerschouw beoordeelt u met een kleine groep inwoners 6 tot 8 plekken. Een medewerker van de gemeente gaat tijdens de burgerschouw mee om de resultaten vast te leggen. Alles bij elkaar duurt ongeveer 3 uur. Wilt u hieraan meedoen? Geef dan uw contactgegevens en welke wijk u wilt schouwen door via mabeheer@katwijk.nl. U kunt u aanmelden tot en met donderdag 25 april.

Uit de krant