Afbeelding
Foto: PR Zeezijde

Win bij Winkelhart Zeezijde een vaartocht met de reddingboot

Algemeen

Winkelhart Zeezijde en het Katwijks Museum organiseren regelmatig leuke acties in het kader van shoppen in combinatie met kunst & cultuur. Katwijk is immers het kunstenaarsdorp van de Nederlandse kust. In het Katwijks Museum is van 14 april tot en met 25 augustus een prachtige tentoonstelling te zien met de titel “Redders op zee - 200 jaar Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij”. 

In de tentoonstelling worden persoonlijke verhalen bij reddingacties en verhalen van het station Katwijk in woord en beeld gebracht met foto’s en schilderijen. De tentoonstelling is onderdeel van een reeks tentoonstellingen in musea door heel Nederland, die in 2024 ter ere van het 200-jarig bestaan van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij wordt gehouden.

Winactie Winkelhart Zeezijde 

Wie tussen 14 april en 18 mei een aankoop doet in een winkel/horecagelegenheid van Winkelhart Zeezijde en van de aankoopbon een foto mailt naar: winactie@katwijksmuseum.nl maakt kans op vrijkaartjes voor een leuke trip met de reddingboot tijdens De Reddingbotendag op zaterdag 25 mei. 

Je mag zo vaak meedoen als je wilt, elke foto van (een volgende/andere) aankoopbon is weer een kans. Reden genoeg dus om én de boeiende tentoonstelling te bezoeken én mee te dingen naar deze gave prijs. Meer informatie over de actie is te vinden op de raamposters en in de winkels maar ook op de Zeezijde-website en: www.katwijksmuseum.nl/nl/winactieknrm

Uit de krant