Afbeelding

Een comfortabel bed draagt bij aan een goede nachtrust

Algemeen

Een goede nachtrust is belangrijk om de dag goed door te komen. Niet alle factoren die van invloed zijn op je slaap kun je beïnvloeden, maar met een goed bed kom je een heel eind. De aanschaf van een degelijk bed is daarmee een duurzame investering voor je algemene welzijn. Naast dat een bed comfortabel moet zijn om op te liggen is het ook belangrijk dat deze er leuk uitziet. Hetzelfde geldt voor een fauteuil. Gelukkig gaan comfort en uitstraling wat betreft de bedden en fauteuils van VidaXL prima hand in hand. 

(Advertorial)

Bedden voor de hele familie

Als je op zoek bent naar een bed dan heb je bij VidaXL keuze uit allerlei soorten bedden. Ten eerste kun je kiezen uit verschillende maten, van 90 cm tot wel 2 meter breed. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte maat tussen, of je nou alleen, als stel of met de hele familie in bed ligt. Ook wat betreft materiaal is er volop keuze, van een fluwelen boxspring tot aan een metalen frame. Daarnaast zijn er bedden die extra opbergruimte onder het bed bieden dankzij ingebouwde lades of kasten. En wat dacht je van een stapelbed voor de kids? Ideaal om ruimte mee te besparen. Wil je helemaal uitpakken en van je bed een echte eyecatcher maken? Ga dan voor een hemelbed en kleed deze aan met een mooie doorschijnende stof. 

Fauteuils om in weg te dromen

Een fauteuil is een zeer comfortabele stoel waarin je heerlijk weg kunt dromen. Naast comfort is het ook fijn als een fauteuil bij de rest van het interieur past. Aangezien smaak per persoon kan verschillen is het aanbod aan fauteuils erg divers. Je hebt keuze uit vele kleuren zoals bruin, grijs, zwart en beige maar ook levendige kleuren zoals roze, groen of blauw. Qua materiaal kun je gaan voor een stoffen, kunstleren of fluwelen bekleding. Sommige fauteuils komen zelfs met een voetenbankje zodat je optimaal in je stoel kunt relaxen. Er zijn ook fauteuils waarbij rekening is gehouden met mensen die moeite hebben met opstaan. Deze speciale elektrische ´sta-op-stoel´ kun je in hoogte verstellen en bewegen van voor naar achter. Daarbij is er zelfs gedacht aan een bekerhouder en een plek om de afstandsbediening makkelijk in op te bergen. Zo is er voor iedereen wel een geschikte fauteuil die heerlijk zit en bij het interieur past.

Uit de krant