Afbeelding
Foto: Marc Wonnink

Meepraten over binnensportaccommodaties in Rijnsburg

Algemeen

Donderdag 15 december is er tussen 19.45 en 20.30 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over de plannen voor de binnensportaccommodaties in Rijnsburg. Sporthal Middelmors, vooral gebruikt door korfbalvereniging Madjoe, is verkocht. De drie gemeentelijke binnensportaccommodaties in Rijnsburg zijn aan vervanging toe. Het college stelt de raad voor een blaashal voor Madjoe te realiseren en sportzaal Het Waterbos te renoveren. Het college wil ook een uitgebreid participatietraject starten met als inzet de bouw van een nieuwe sportzaal op de locatie Korte Vaart ter vervanging van bestaande gymzalen Korte Vaart en Katwijkerweg.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de plannen voor de binnensportaccommodaties in Rijnsburg en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 12 januari 2023 en neemt de gemeenteraad op 26 januari 2023 een besluit.

Spreekrecht en de vergadering volgen
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de vergaderingen. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch via 071-406 5302.

De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl. RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.

Uit de krant