Logo allesoverkatwijk.nl
Op de foto staan: Peter Koot, teamchef politie, Nico Haasnoot, winkeliersvereniging Zeezijde, Peter Kompeer van brandweer Hollands Midden en burgemeester Cornelis Visser. | Foto: pr
Op de foto staan: Peter Koot, teamchef politie, Nico Haasnoot, winkeliersvereniging Zeezijde, Peter Kompeer van brandweer Hollands Midden en burgemeester Cornelis Visser. | Foto: pr (Foto: pr)

Keurmerk Veilig Ondernemen benadrukt kwaliteit Zeezijde

Met het ondertekenen van een convenant startten vertegenwoordigers van winkelcentrum Zeezijde in Katwijk aan Zee, de gemeente, politie en brandweer de afspraak om binnen afzienbare tijd te komen tot een Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor dit aantrekkelijke winkelgebied. 

Door Aad van Duijn

‘In een keurmerk staan wederzijdse afspraken en verplichtingen om de kwaliteit te optimaliseren. Wederom een belangrijke ontwikkeling voor onze bezoekers’, benadrukt Nico Haasnoot namens de winkeliers.

‘Als winkeliers hebben we de handen in een geslagen om het winkelcentrum aan zee leefbaar, aantrekkelijk en goed bereikbaar te houden. Daarnaast investeren we in veiligheid en een optimale kwaliteit van het gebied’, vertelt Haasnoot verder. 

‘Daartoe behoort ook een goede bereikbaarheid, optimale verkeersveiligheid en het werken aan brandpreventie. We doen dat vanuit de nieuwe opzet van een Bizz, een samenwerking van alle in dit gebied gevestigde winkeliers en bewoners. Daarmee is het een uniek proces.’

Meer in De Katwijksche Post van vandaag.