Afbeelding
Foto: PR

KOV-awards volgende week uitgereikt

Algemeen

De Katwijkse Ondernemersvereniging (KOV) heeft de KOV-awards in het leven geroepen als eerbetoon en onderscheiding aan onderscheidende en opvallende ondernemers. Aanstaande dinsdag zullen uit de negen genomineerden de drie winnaars van de KOV-awards tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis bekend worden gemaakt.

Een onderneming hebben betekent continu in beweging zijn. Je houdt niet alleen je bedrijf draaiend, maar bent ook doorlopend bezig met nieuwe ideeën en efficiencyslagen. Want “stilstand blijkt vaak achteruitgang”. De laatste jaren zat het economisch tij niet voor iedereen mee. Ook voor de toekomst zijn er weer volop uitdagingen. Maar ondernemers gaan niet bij de pakken neerzitten. Inventief en creatief slaan ze steeds weer nieuwe wegen in om te kunnen overleven. Voorzitter Anne Heijnen: ‘het is goed dat waardering wordt uitgesproken voor ondernemers en het getoonde ondernemerschap. Via de KOV-awards willen we daar uiting aan geven’

De genomineerden
Er zijn drie categorieën: starters, groeiers en gevestigde (familie)bedrijven. In de categorie starters zijn de volgende bedrijven genomineerd: Huibert en Reina Kralt met hun B&B de Petrakerk. Rozemarijn Dees van Strandcamping Zuidduinen en Trude Kuijt van Fit with True-D.

In de categorie groeiers vinden we Marco van den Bosch en Wim Vos van Boschypaling, Marianne en Drees Hoek van Readshop Rijnsburg en Emile en Stephanie Oomen van Oomen Opslag.

In de categorie gevestigde (familie)bedrijven vinden we Willem van der Plas van de Floral Trade Group, de horecafamilie Van Klaveren en Esther Heneman en Rosanne Wassenaar van ROEST Conceptstore.

De leden van de KOV hebben gestemd en per categorie hun winnaar gekozen. In de bijeenkomst op 7 juni zullen de awards worden uitgereikt door wethouder Jacco Knape. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 2.000 euro voor de winnaar van elke categorie. De helft van dit geldbedrag dient geïnvesteerd te worden in een (gezamenlijk) initiatief ter bevordering van Katwijks Ondernemerschap.

Uit de krant