Afbeelding

De Porseleinkast sluit de deuren

Algemeen

Vrijdag is het echt de laatste dag dat De Porseleinkast open is. Dit Katwijks icoon sluit na 55 jaar haar deuren. Maar niet zonder een weergaloze finale actie, waarvan de winnaar bekend is gemaakt.

“Wat een intensieve periode hebben we meegemaakt”, aldus eigenaresse Henriëtte van den Anker. “Eind september kondigden we onze sluiting aan en vanaf dat moment is het geen dag meer rustig geweest. Zoveel warme, lieve en betrokken reacties. Daar ben ik heel dankbaar voor”.

Jura
Iedere klant die tijdens de opheffingsuitverkoop iets kocht kreeg een lootje. Daarmee kon meegedongen worden naar een Jura koffiemachin. Honderden lootjes zijn in de afgelopen 3 maanden uitgedeeld.

Trekking door oprichter
Gisteren is de winnaar gekozen uit de enorme stapel lootjes. Oprichter en vader Henk van den Anker mocht de trekking verrichten. Uit de schaal met lootjes haalde hij de winnaar en dat is: Monique Ouwehand.

Trots
Monique was totaal overdonderd door het bericht dat zij de koffiemachine had gewonnen. “Ik ben al jaren klant en vind het zo ontzettend jammer dat deze mooie winkel uit Katwijk verdwijnt. Door het winnen van de koffiemachine, heb ik wel een prachtige en blijvende herinnering aan Henriëtte en De Porseleinkast!”

Bedankt lieve klanten
Voor Henriëtte resteert er nog één ding en dat is voor de laatste keer de deur van De Porseleinkast op slot draaien. “We hebben een geweldig mooie Grande Finale meegemaakt. Het is goed zo, nu komen nieuwe avonturen. Ik wens iedereen een heel mooi 2022!”

Uit de krant