Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Het parkeerterrein in de Noordduinen wordt morgenavond, vrijdag- en zaterdagavond omgetoverd tot openluchtbioscoop. | Foto: pr&nbsp;</p>

Het parkeerterrein in de Noordduinen wordt morgenavond, vrijdag- en zaterdagavond omgetoverd tot openluchtbioscoop. | Foto: pr 

(Foto: pr)

Drive-in bioscoop op parkeerterrein Noordduinen

Parkeerterrein de Noorduinen in Katwijk doet vanavond, vrijdag- en zaterdagavond dienst als Drive-in bioscoop van het Leiden International Film Festival (LIFF). Het festival is in oktober, maar in de zomermaanden wordt een Summer Special met openluchtvertoningen georganiseerd op een mooie locatie. Er zijn 100 plekken beschikbaar.


Programma

Donderdag 9 september

Baby Driver. Baby, bestuurder van vluchtauto’s, ontmoet een meisje en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Gedwongen om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, liefde en vrijheid op het spel.


Vrijdag 10 september

Captain Fantastic. Diep in de bossen heeft Ben zijn ideale wereld geschapen voor zijn zes kinderen. Ver weg van de hectiek van het hedendaagse bestaan. Het leven is puur en overzichtelijk, tot een dramatische gebeurtenis alles verandert.


Zaterdag 11 september

Titane. Alexia heeft wat littekens opgelopen in haar jeugd. Ze heeft een titanium plaat in haar hoofd, als herinnering aan een auto-ongeluk. In plaats van angst of weerzin hebben auto’s sindsdien enorme aantrekkingskracht op haar. 


Kaartjes à 35 euro (2,61 euro transactiekosten) zijn verkrijgbaar via www.liff.nl/Drive-in