Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Koningsdagprogramma wordt feestje

De vier Oranjeverenigingen Katwijk aan Zee, Katwijk aan de Rijn, Rijnsburg en Valkenburg bundelen opnieuw hun krachten in de Koningsdag live-televisie uitzending op 27 april van 10.00 uur tot 13.00 uur. Vorig jaar moest het zorgvuldig opgezette programma worden geannuleerd vanwege Corona. Helaas is het ook dit jaar het geval. Daarom is er een gezamenlijk programma in samenwerking met RTV Katwijk en Verhagen Media. 

Alhoewel de Oranjevereningen niets liever doen dan met een eigen en uitgebreid programma komen, blijkt het opnieuw niet mogelijk. Toch willen ze de bevolking laten zien, dat ze er nog steeds zijn en proberen ze, elk voor de eigen kern toch een aantal activiteiten te organiseren binnen de veiligheidsmaatregelen.

Programma
Naast die activiteiten wordt er op Koningsdag 27 april van 10.00 tot 13.00 uur een speciaal televisieprogramma georganiseerd die geheel in het teken staat van de Oranjefestiviteiten. Bij elkaar wordt het een spannend programma en zeker is dat dit gave beelden gaat opleveren. Wat zit er zoal in het programma. De Pubquiz, uiteraard na het succes van vorig jaar geprolongeerd en gebracht door Petra en Ida van OV Rijnsburg in samenwerking met Yentel van OV Valkenburg, met fantastische prijzen. Natuurlijk een felicitatie van burgemeester Visser. De filmploeg gaat verder op bezoek bij alle vier de Oranjeverenigingen die toch voor hun mensen met leuke activiteiten bezig zijn. Mister ‘Oranje’ Daan de Mooij (Lollypop) gaat in een speciale oranje- outfit op bezoek bij senioren in de dorpen. Hoe vierden zij deze feestdag? En wat zongen zij? Er zijn muzikale verrassingen, verrassende premières met het Stringwood Ensemble en Martin van Duijn en natuurlijk het spannende verloop, de uitslag en de prijsuitreiking van de Koninklijke bakwedstrijd in de studio. Het programma wordt gepresenteerd door Marc Wonnink en Teuntje van Delft met vele gasten.

Dus stem af dinsdagochtend 27 april van 10.00 uur tot 13.00 uur op RTV Katwijk.