Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Eerste paal Landhuis de Horn geslagen

De eerste paal zit in de grond. In Rijnsburg verrijst het Landhuis De Horn. Een ontwerp van Venster Architekten. Dunavie heeft in het Landhuis 20 appartementen gekocht voor de verhuur. Daarnaast zijn er 26 koopappartementen in het gebouw. Van Rhijn Bouw zorgt voor de  bouw, in samenwerking met BPD Gebiedsontwikkeling.

Binnenkort vindt er een lancering plaats met alle betrokkenen. We verwachten in juli 2022 de woningen op te leveren. De inschrijving en verhuur zullen voorjaar 2022 worden gestart.

Het Landhuis de Horn bestaat uit 20 huurappartementen in combinatie met 26 koopappartementen bouwen. Het wooncomplex is gelegen langs het Oegstgeesterkanaal en direct naast het mooie Merovechpark in de wijk De Horn in Rijnsburg. De woningen beschikken over een lift, een hoofdtrappenhuis en galerijen. Elke woning heeft een royaal balkon en/of tuinterras. Alle huurappartementen (bg, 1e, 2e en 3e verdieping) beschikken over een ruime woonkamer/keuken en twee slaapkamers. De woningen worden voorzien van een individuele luchtwarmtepomp en warmte terugwinunit. In de kelder bevindt zich voor elke woning een individuele berging.