Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Start verkoop Parc Catwijck

De eengezinswoningen van Parc Catwijck gaan op 15 april vanaf 17.00 uur in de verkoop. De verkoop vindt volledig digitaal plaats. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.parccatwijck.nl. De woningen worden via een loting bij de notaris toegewezen.

Parc Catwijck is de laatste fase van uitbreidingslocatie Zanderij. Dit is de laatste kans op een nieuwe woning op deze locatie. Parc Catwijck is een intiem buurtje met negentien eengezinswoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen in de stijl van de jaren dertig met een moderne twist. De ruime eengezinswoningen in lichte, zandkleurige baksteen zijn ideaal voor (jonge) gezinnen. De dieprode twee-onder-een-kapwoningen hebben een rijke uitstraling met hun erkers, hoekramen en overdekte entrees.

De eengezinswoningen hebben allemaal riante tuinen in een mooie, groene omgeving. Kleine kinderen spelen veilig buiten tussen de hagen die veel privacy bieden. Grotere kinderen stoeien met elkaar op het groene grasveld voor de deur. Na het eten nog even een potje voetballen. Een vriendelijke plek om te wonen.

De wijk ligt dicht bij het centrum van Katwijk met zijn gezellige winkelcentrum, dicht bij scholen, sportvelden en bij het strand en de duinen. In Parc Catwijck woont men tussen dorp en duin: mooi en rustig met alle reuring van Katwijk op een steenworp afstand.