Logo allesoverkatwijk.nl
Alleen gebruiken in het kader van MDT, naamsvermelding verplicht:
foto/copyright: Martijn van de Griendt
Alleen gebruiken in het kader van MDT, naamsvermelding verplicht: foto/copyright: Martijn van de Griendt (Foto: Martijn van de Griendt)

Welzijnskwartier zoekt jongeren met een mening voor MDT Raad van Advies

Het Welzijnskwartier zoekt jongeren die hun mening willen geven om lokale maatschappelijke organisaties te helpen om jongeren meer aan te spreken. Er zijn heel veel organisaties die het lastig vinden om jongeren te bereiken. ‘Misschien herken je dat ook wel dat organisaties compleet de plank misslaan en jou totaal niet aanspreken? Wil jij meedenken hoe organisaties jou, als jongere, beter kunnen begeleiden? Wil jij meedenken over hoe de communicatie beter kan worden afgestemd op jou? En wil jij je in zetten voor een goed project?’

Het Welzijnskwartier zoekt vijf jongeren tussen de 14 en 27 jaar die een mening willen geven, leergierig zijn en willen meedenken. Je hoeft geen ervaring te hebben. Jongeren kunnen zich opgeven via projectleider MDT Peggy - www.welzijnskwartier.nl/mdt

Over MDT
MDT staat voor Maatschappelijke Diensttijd waarbij jongeren in hun talent investeren, mensen ontmoeten en iets goeds doen. In februari zijn de eerste groepen in Katwijk en Lisse gestart. In september start de volgende rond voor: Katwijk, Hillegom, Teylingen en Noordwijk. Simultaan aan het programma is de Raad van Advies. Je hoeft niet deel te nemen aan MDT om in de Raad van Advies te gaan.

Wie zitten achter dit traject?
Welzijnskwartier, gemeente Katwijk, gemeente Hillegom, gemeente Lisse, gemeente Teylingen en gemeente Noordwijk slaan samen met partners Welzijn Noordwijk, Welzijn Teylingen en WelzijnsKompas de komende twee jaar de handen ineen om een mooi MDT-programma op te zetten voor de gehele Duin- en Bollenstreek.