Brandweer Rijnsburg is op zoek naar jou
Logo allesoverkatwijk.nl
<p>Foto: Brandweer Rijnsburg</p>

Foto: Brandweer Rijnsburg

(Foto: )

Brandweer Rijnsburg is op zoek naar jou

Brandweer Rijnsburg zoekt nieuwe collega’s. Ben jij een professional die naast je vaste baan op zoek is naar avontuur en uitdaging, wil jij vrijwilligerswerk doen waar je trots op kunt zijn? Wil jij onderdeel worden van een team dat elkaar helpt en voor elkaar klaar staat?

De Rijnsburgse brandweer is op zoek naar nieuwe brandweervrijwilligers. Dé plek om daadwerkelijk iets voor een ander te betekenen.

Wij zoeken gezonde en gedreven vrouwen en mannen van minimaal 18 jaar die bereid zijn om een intensief opleidingstraject tot manschap te volgen.

Geboren teamplayer
Je bent een geboren teamplayer, samenwerken zit in jouw bloed. Je beweegt je hierdoor makkelijk tussen je collega’s en durft initiatief te nemen. Ook is het belangrijk dat jij in stressvolle situaties je hoofd koel weet te houden en doelbewust handelt. Je woont of werkt in de directe omgeving van de kazerne en het is een pré als je overdag inzetbaar bent. Ook vragen wij om een positieve Verklaring Omtrent Gedrag.

Enthousiast
Naast de maatschappelijke betrokkenheid en de voldoening van dit mooie werk, kom je te werken in een geweldig en vooral gezellig team vrijwilligers met allemaal hetzelfde doel.

Bij de brandweer werk je aan je persoonlijke ontwikkeling én je draagt bij aan een veiligere samenleving. Vanaf de eerste dag van jouw aanstelling, oefen je mee en na je opleiding tot manschap kun je mee op uitruk.

Naast dit alles bieden we je natuurlijk een jaarlijkse vergoeding. Hebben wij je enthousiast gemaakt, of ken je iemand die perfect bij ons profiel past? Dan maken we graag kennis.

Neem contact op met Dennis de Mooij. Dit kan per mail: dennis.de.mooij1@brandweer.vrhm.nl of telefonisch: 06-381 108 18.

Meer informatie kan je vinden op: www.brandweerrijnsburg.nl