Afbeelding
Foto: pr

Man (72) zwaargewond na verkeersruzie; meerdere breuken in gezicht

Algemeen

Een 72-jarige man is woensdagmorgen rond 11.45 uur zwaar gewond geraakt bij een verkeersruzie. De man is zodanig gewond geraakt dat hij meerdere breuken in zijn gezicht opliep.

Het slachtoffer reed op zijn scooter op het fietspad tussen de Binnensluis en de Groen van Prinstererweg toen hij werd aangetikt door een man op een damesfiets. Deze man gaf daarbij aan dat de scooterrijder op die specifieke plek niet mocht rijden. Het slachtoffer is vervolgens met zijn scooter achter de man op de fiets aangereden om verhaal te halen.

Het een en ander heeft uiteindelijk geresulteerd in een vechtpartij op de Kanaaldijk.
Inmiddels heeft de politie de aangifte opgenomen. ‘Wij zullen getuigen gaan horen en camerabeelden gaan verzamelen. Bent u getuige geweest van dit incident en heeft u uw gegevens nog niet bij ons achtergelaten, dan graag bellen met 0900-8844.’

De man die de man van 72 heeft mishandeld is een blanke man van rond de 35 jaar met middellang, donker haar en gekleed in een bruine of beige suède jas met daaronder een witte broek. Na het incident reed de man op een damesfiets weg in de richting van de Hoorneslaan.

Het slachtoffer is door de ambulance vervoerd naar het LUMC.

Uit de krant

Uit de krant