Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Cursisten leren allerlei arrangementen maken.

Bloembindcursus Rijnsburg weer van start

De Bloembindcursus Rijnsburg, die al bijna tachtig jaar cursussen verzorgt in Veiling FloraHolland, start in september (week 38) weer met hun programma.

Vindt u het leuk om iedere week een leuk bloemstuk in huis te hebben, kennis te maken met verschillende bloemen en planten en deze zelf op een creatieve en vakmatige manier op te steken? Dan is dit uw kans. De Bloembindcursus werkt met bekende en professionele docenten. De cursus telt 17 lessen, 1 lesavond per week.

Er worden 9 lessen verzorgd van september tot december en 8 lessen van januari tot maart 2020. Er staat een schema van data op de website en er wordt gewerkt in drie verschillende groepen; de beginners, de gevorderden en de fantasie. Per groep is een keuze van drie avonden mogelijk. De maandag, dinsdag of woensdag. Wel is het de bedoeling dat er één vaste avond wordt gekozen. 

Ook dit is terug te vinden op de website www.bloembindcursusrijnburg.nl

De cursus zorgt voor de eerste benodigdheden en alle bloemen en werkt ook binnen de veiling geheel volgens de richtlijnen van de RIVM.
Kosten inclusief materiaal bedragen € 165,- voor beginners ; € 190,- voor gevorderden en € 220,- fantasie. Voor deze bedragen koop je per week geen bloemstuk. Neem een kijkje op de website voor meer info en/of foto's van de verschillende groepen. Heeft u nog vragen, kunt u mailen naar: info@bloembindcursusrijnsburg.nl