Ouderenquiz op RTV Katwijk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Ouderenquiz op RTV Katwijk

Maatjesopmaat organiseert vanaf deze week tot halverwege juni in samenwerking met RTV Katwijk dagelijks een gratis quiz voor alle 65-plussers in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Speelt u mee? Inschrijven is niet nodig!

Afgelopen maand heeft Maatjesopmaat in samenwerking met RTV Katwijk een grootschalige bingo georganiseerd voor de 65-plussers in gemeente Katwijk. De reacties van de deelnemers waren hartverwarmend en de organisatoren kijken er met een positief gevoel op terug.

Veel lokale ondernemers ondersteunden dit initiatief door prijzen te sponsoren. Er zijn veel bingo’s gevallen, maar desondanks zijn er nog genoeg prijzen over om weg te geven. Daarom organiseert Maatjesopmaat samen met RTV Katwijk nog een evenement: ‘de Ouderenquiz’.

De quizOp 25 mei zal de quiz van start gaan en de komende weken van maandag tot en met vrijdag wordt tussen 17:00 en 18:00 tijdens het Live radioprogramma ‘Samen ben je nooit alleen’ dagelijks een drietal vragen gesteld. Weet u het antwoord op één van de vragen? Bel dan direct naar RTV Katwijk (071-4013551). Degene die als eerste met het juiste antwoord belt wint een prijs.

De vragen zijn zorgvuldig samengesteld door vrijwilligers van Maatjesopmaat en presenatoren van RTV-Katwijk. Denk aan thema’s als: geschiedenis van gemeente Katwijk, 75 jaar vrijheid, muziek en het koningshuis.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>