Logo allesoverkatwijk.nl
Foto:

Online informatiemarkt tijdelijke verlegging N206

De provincie Zuid-Holland organiseert een online informatiemarkt in het kader van de ontwerp-vergunningen voor de tijdelijke verlegging van N206 ir. G. Tjalmaweg. Deze ontwerp-vergunningen liggen tot en met 18 juni ter inzage.

Naar aanleiding van het besluit van de provincie Zuid-Holland om de tijdelijke verlegging van de N206 ir. G. Tjalmaweg naar de noordkant van de Tjalmaweg te handhaven, heeft de gemeente Katwijk eind april de ontwerp-vergunningen vastgesteld. Een omgevingsvergunning is nodig om de weg tijdelijk te verleggen.

Normaal gesproken zou de provincie in het kader van de vergunningsprocedure een informatieavond hebben georganiseerd om belanghebbenden te informeren en vragen te beantwoorden. Vanwege de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. Toch wil de provincie graag deze informatie aanbieden aan omwonenden en belangstellenden. De provincie heeft daarom samen met de gemeente Katwijk, het Hoogheemraadschap van Rijnland en aannemer Boskalis een online informatiemarkt ingericht.

De video's zijn hier te bekijken.