Afbeelding
Foto: PR

Ruben Kuijt wint mini optreden van bekende rapper

Algemeen

Ruben Kuijt dacht dat hij alleen een setje AirPods had gewonnen maar dat deze op zijn school Limes Praktijkonderwijs uitgereikt zou worden samen met een mini-optreden was een complete verrassing.

De bekende Nederlandse rapper Miquel Giovanni Napo, alias Lil MG had een prijsvraag uitgezet op Instagram ter promotie van zijn nieuwe EP. Ruben, een leerling van Limes Praktijkonderwijs, twijfelde geen seconde en deed mee aan de like & win actie. Groot was de verrassing toen Ruben een DM (persoonlijk berichtje) op zijn Instagram kreeg met de boodschap dat hij gewonnen had en dat de rapper de AirPods maandag persoonlijk op school kwam overhandigen.

Wat Ruben niet wist is dat Lil MG contact heeft gezocht met Limes Praktijkonderwijs met de vraag of de rapper een mini-optreden mocht geven voor alle leerlingen tijdens de pauze. De rapper heeft zelf ook op praktijkonderwijs gezeten en wilde graag voor alle leerlingen zijn muziek ten gehore brengen. Maandag 10 januari werd Ruben dan ook compleet verrast toen hij de aula binnenkwam en Lil MG daar tijdens het optreden de AirPods persoonlijk aan hem overhandigde. Alle leerlingen van Limes Praktijkonderwijs hadden na het optreden ook nog de gelegenheid om met de bekende rapper op de foto te gaan.

Over Limes Praktijkonderwijs
Limes Praktijkonderwijs is een school binnen het reguliere voortgezet onderwijs die leerlingen opleidt naar arbeid. Limes Praktijkonderwijs biedt leerlingen een plezierige schooltijd, met persoonlijke aandacht voor iedere leerling in een veilige en kleinschalige omgeving. Het doel van de school is dat de leerlingen doormiddel van projectonderwijs en stagetrajecten voorbereid zijn op een plek op de arbeidsmarkt.

Uit de krant