Bomenasiel, hondenschool en park in Duinvallei | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Wout Janssens en André van den Bos op de plek waar het Bomenasiel kan komen. | Foto Adrie van Duijvenvoorde
Wout Janssens en André van den Bos op de plek waar het Bomenasiel kan komen. | Foto Adrie van Duijvenvoorde (Foto: Adrie van Duijvenvoorde)

Bomenasiel, hondenschool en park in Duinvallei

De Duinvallei in de Zanderij heeft weer drie nieuwe initiatieven; een Bomenasiel, DuinvalleiPark en Hondenschool Without Cookies. Wethouder Gerard Mostert: 'De nieuw initiatieven voegen groen toe aan onze gemeente en zijn een mooie aanvulling op de al bestaande initiatieven in de Duinvallei. We wensen de initiatiefnemers veel succes bij de realisatie ervan.' Nu het gemeentebestuur een besluit heeft genomen vragen de initiatiefnemers - indien nodig - zelf de vergunningen aan die nodig zijn om hun plan te realiseren.

DuinvalleiPark
Een mooie plek om te spelen, te wandelen, te zitten en van de omgeving te genieten. Met ruimte voor planten en dieren, maar ook voor meer woonplezier en een gezonde leefomgeving. Een wandelpad omgeven door groen, langs de nieuwe speeltuin, met veel te ontdekken voor jong en oud.

Hondenschool Without Cookies
Hier gaan hondentrainingen plaatsvinden op het gebied van gehoorzaamheid, sport en spel en schapen drijven. Schapen zullen bij de hondenschool komen te staan, die op vaste momenten in de week bezocht kunnen worden. 

Bomenasiel
Het bomenasiel wordt een plek waar bomen, die om wat voor reden dan ook geruimd moeten worden, een nieuwe (tijdelijke) vruchtbare verblijfplaats kunnen krijgen. Deze bomen kunnen in het asiel herstellen en later weer worden herplant op andere locaties. 

Draagvlak 
De drie initiatiefnemers hebben de maand november benut om actief draagvlak te vergroten door zelf contact te leggen met omwonenden. De middelen die daarvoor ingezet zijn en de resultaten die dat heeft opgeleverd, hebben de initiatiefnemers overlegd. Hieruit is gebleken dat er ruim draagvlak is voor de initiatieven op de geplande locaties.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>