Afbeelding
Foto: pr

Prijsvraag over de Historie van de Hoornes

Algemeen

In het winkelcentrum Hoornesplein zijn vanaf 11 december in verschillende winkels afbeeldingen te bewonderen van de Hoornes door de jaren heen. Bezoekers van Hoornesplein kunnen mooie prijzen winnen door de vragen die bij de afbeeldingen te vinden zijn te beantwoorden.

De prijsvraag wordt georganiseerd vanuit het project 'de Historie van de Hoornes'. De gemeente Katwijk, winkeliers van het Hoornesplein, inwoners en organisaties in de wijk richten hiermee de aandacht op de wijk Hoornes en haar historie.

De afbeeldingen zijn te vinden in de winkels Gijs de Vreugd schoenen, Albert Heijn, Witte Prijzenslager, Dirks Vishandel, Liens Kadowinkel, Alexander Hoeve, Snackbar van 't Zelfde, De Haarwinkel, Bakkerij Haasnoot en Bakkerij van Maanen. Bezoekers van winkelcentrum Hoornesplein kunnen meedoen met de prijsvraag door een antwoordformulier, dat in de winkels te verkrijgen is, in te vullen en uiterlijk 31 december in te leveren bij de deelnemende winkels. In de tweede week van januari zal een jury uit de inzendingen de winnaars selecteren.

Fans van de Hoornes gaan verder met het in woord en beeld uitwerken van de historie van de Hoornes. Hoeveel weet u eigenlijk over de Hoornes en wat zijn uw persoonlijke verhalen, herinneringen en anekdotes? Stuur ze in via J.vanderbent@katwijk.nl of lever ze in bij Huis van de Wijk, de bibliotheek aan de Hoorneslaan.

Uit de krant