Logo allesoverkatwijk.nl
Dinsdag 8 oktober brengt het College van b&w een bezoek aan Rijnsburg.
Dinsdag 8 oktober brengt het College van b&w een bezoek aan Rijnsburg.

Digitaal vragen stellen aan College b&w

Binnenkort, dinsdag 8 oktober, bezoekt het College van burgemeester en wethouders Rijnsburg. De wijkraad neemt het college 's middags mee op een rondrit langs verschillende plekken in het dorp. 's Avonds is om 19.00 uur in De Burgt een inloopbijeenkomst. Hiervoor zijn alle Rijnburgers uitgenodigd.

's Middags bezoekt het college enkele plekken waar de wijkraad met hen in gesprek wil over het sociale hart van Rijnsburg.

's Avonds is de inloopbijeenkomst in de Burgt. Hier kunnen Rijnsburgers rechtstreeks in gesprek met leden van het college. Dit gesprek kan gaan over alles wat bewoners na aan het hart ligt. Alle Rijnsburgers krijgen hiervoor een uitnodiging in de bus.

Nieuw dit keer is dat de leden van het college voor het wijkbezoek ook digitaal te spreken zijn, via de Facebookpagina van de gemeente Katwijk.

Vandaag, kunt u tussen 20.00 en 21.00 uur in gesprek met wethouders Rien Nagtegaal en Adger van Helden. Morgen, 26 september tussen 11.30 en 12.30 uur zijn wethouders Corien van Starkenburg en Jacco Knape live en op 1 oktober tussen 20.00 en 21.00 uur burgemeester Cornelis Visser en Gerard Mostert.

Wilt u een melding maken over de buitenruimte, dan hoeft u niet te wachten op de inloopbijeenkomst. U kunt dit namelijk op elk moment doen via de website van de gemeente Katwijk onder meldingen buitenruimte, www.katwijk.nl/meldingbuitenruimte.