Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR
Foto: PR

Overeenkomst 'Cap Horn' getekend

Wethouder Adger van Helden en Peter Scheeren, directeur van projectontwikkelaar Sedos uit Noordwijk, hebben de ontwikkel- en realisatieovereenkomst voor 'Cap Horn' getekend. Met het tekenen van de overeenkomst is de weg vrij voor de ontwikkeling en realisatie van zo'n 56 woningen in De Horn in Rijnsburg.

Het gaat om het meest oostelijke gedeelte van De Horn dat gelegen is tussen het Oegstgeesterkanaal en de Vliet, ook wel de 'Waterrijke punt' genoemd. Er komt dan ook veel water terug in het plan. Op de kop komt een plantsoen en speelvoorzieningen. Hoe het plan er precies uit komt te zien wordt de komende tijd duidelijk. Van Egmond architecten uit Noordwijk is inmiddels bezig met de ontwerpen van de herenhuizen, twee -onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen. De 2/1-kap- en vrijstaande woningen hebben allemaal een tuin aan het water met eigen ligplaatsvoorziening. Geen hoogbouw dus maar allemaal laagbouw. De woningen vallen qua prijsstelling in het dure segment.

Op de website van Sedos is binnenkort meer informatie over Cap Horn te vinden. Meer informatie over de ontwikkelingen in De Horn zijn te vinden op www.katwijk.nl/dehorn.

Wat vindt u?

Mondkapjes moeten worden verplichtReageren!